Fransk steg med courgette-tomatfad
Hovedingrediens : Kalvekød - Fransksteg Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Brun stegen på en pande i olie og smør.
Krydr med salt og peber.
Kasser fedtstoffet fra panden og læg stegen i et lille, ildfast fad.
Sæt stegen i ovnen ved 150 grader C. Ved brug af stegetermometer afbrydes stegningen ved 60-65 grader C for rosa og 68 grader C for gennemstegt, det tager godt 1 time. Stegen tages ud og hviler i 20 minutter, før der skæres skiver af den på tværs af kødtrådene. Spækket serveres ikke, det er kun med for at gøre stegen mere saftig. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20-25 minutter. Corgette-tomatfad med feta-ost og basilikum Courgetterne skylles og rives på den grove side af rivejernet. Pil de 3 hvidløgsfed og svits dem på en sauterpande i halvdelen af olivenolien. Tilsæt de revne courgetter og svits dem sammen med hvidløgene. Hvis der er lidt saft i det ildfaste fad, hvor den franske steg var i, tilsættes det. Kom så blandingen af fetaost ternene i og smag til med salt og peber. Kom blandingen i et ildfast fad og kom ½ cm. tykke skiver af tomat oven på. Kom dråber af olivenolie oven på tomaterne og oven på dem kommes resten af fetaosten i tern. Krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen i 15 minutter ved 200 grader C. Så tages fadet ud, og retten drysses med friskhakket basilikum. Server courgettetomatfadet til den franske steg med nye kartofler til. |
|
Opskriften er vist 24256 gange,
og udskrevet 648 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne