Pastaret

Pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : stine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pastaskruer
2 glaschampignon
1 pk.bacon
1 ds.majs
5 dl.Mornaysauce
 
Opskrift:
Kog pastaen og steg champignonerne på en tør pande (så bliver de dejlig sprøde)skær baconen ud og steg det på panden. bland pasta, bacon, majs, champignon og mornaysauce sammen og hæld det hele i et ildfast fad. Sæt ovnen på 200 grader og varm det i ca en halv time, rør i det med jævne mellemrum.

Tips:

Man kan også bruge kalkun stykker eller lave det som en vegetarret. Jeg laver altid rigeligt da det smager godt at varme til en let frokost næste dag. Velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 11824 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
neeej hvor er det en dejlig ret