Kogt karpe 02
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Indsendt : Red : |
|
|
Skællene fjernes, og fisken skæres i mindre stykker, de bestrøs med salt og overhældes med lidt kogende eddike.
Således henstår de 15 minutter,
og efter at der forud er kogt vand med suppevisk, rødder, hele peberkorn, salt, lidt citronskal og et par laurbærblade, har vi af denne siede ærtesuppe, afbagt med smør og mel og tillavet med eddike eller citronsaft, en sauce, hvori fisken koges. Den optages, og saucen legeres med 3-4 piskede æggeblommer og tilsættes et glas rødvin. |
|
Opskriften er vist 8166 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne