Kogt karpe 02

Kogt karpe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Karper
 salt
 eddike
 
 Suppe:
 vand
 suppevisk
 rødder
 hele peberkorn
 salt
 lidt citronskal
 et par laurbærblade
 
 
Opskrift:
Skællene fjernes, og fisken skæres i mindre stykker, de bestrøs med salt og overhældes med lidt kogende eddike. Således henstår de 15 minutter,

og efter at der forud er kogt vand med suppevisk, rødder, hele peberkorn, salt, lidt citronskal og et par laurbærblade, har vi af denne siede ærtesuppe, afbagt med smør og mel og tillavet med eddike eller citronsaft, en sauce, hvori fisken koges. Den optages, og saucen legeres med 3-4 piskede æggeblommer og tilsættes et glas rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 8166 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu