Zuppa Di Piemonte med strimler af kalvekød og grønsager

Zuppa Di Piemonte med strimler af kalvekød og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalveinderlår eller klump
 
2 skiverbacon
2 stilkeselleri
2 spsk.olivenolie
2 porre
2 løg
2 gulerødder
2 bagekartofler
2 laurbærblade
5 dl.kalvebouillon
4 bladeSavoykål
1 bdt.bredbladet persille
100 g.friskrevet parmesan
 salt
 friskkværnet peber
 
 Italiensk brød
 
Opskrift:
Skær kalvekødet og bacon i blyant-tynde stimler af ca. 3 cm længde. Kom olie i en rummelig gryde, lad den live varm og rist kødet og bacon gyldne.

Rens blegselleri og porre, skær dem i stykker, ca. 5 cm lange og snit dem så i små fine strimler. Skræl løg og kartofler og smit dem i små fine strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kom alle grønsagerne i gryden til kødet og lad dem stege med i 2 min. Tilsæt så kalvebouillon og de 2 laurbærblade.

Lad det hele simre under låg i en gryde i 30 min - tilsæt evt. lidt mere bouillon undervejs og fjern også skummet på suppen hen af vejen.

Efter 30 min. tilsættes savoykålen - også skåret i fine strimler. Lad suppen simre videre i 5 min. og kom så finthakket persille og parmesan ost i. Rør godt rundt og server suppen rygende varm.

Spis et godt italiens brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 10947 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu