Zuppa Di Piemonte med strimler af kalvekød og grønsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalvekødet og bacon i blyant-tynde stimler af ca. 3 cm længde.
Kom olie i en rummelig gryde, lad den live varm og rist kødet og bacon gyldne.
Rens blegselleri og porre, skær dem i stykker, ca. 5 cm lange og snit dem så i små fine strimler. Skræl løg og kartofler og smit dem i små fine strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kom alle grønsagerne i gryden til kødet og lad dem stege med i 2 min. Tilsæt så kalvebouillon og de 2 laurbærblade. Lad det hele simre under låg i en gryde i 30 min - tilsæt evt. lidt mere bouillon undervejs og fjern også skummet på suppen hen af vejen. Efter 30 min. tilsættes savoykålen - også skåret i fine strimler. Lad suppen simre videre i 5 min. og kom så finthakket persille og parmesan ost i. Rør godt rundt og server suppen rygende varm. Spis et godt italiens brød til. |
|
Opskriften er vist 10947 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne