Ristet rokkevinge med marineret feldsalat og fiskefløde
Hovedingrediens : HajFisk - Rokke Indsendt : Red : |
|
|
Fiskefonden reduceres til 2 dl, piskefløde tilsættes og reduceres til 3 dl og koges blank med smør, smages til med citronsaft og krydres.
Rokkevingen deles i 12 stykker. Ristes 2-3 minutter på hed pande og krydres. Skær bunden af feldsalaten og skyl salaten grundigt i koldt vand og tørres. Tomaten befries for kærner og skæres i små tern. Salaten marineres med olivenolie og balsamico og krydres. Anretning: 3 stykker rokkevinge placeres midt på tallerkenen. Toppes med marineret feldsalat og krydderurter. Fiskefløden omkring og drysses med tomater. |
|
Opskriften er vist 9014 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Benny - 2025-01-30 19:22:51 Skal være mere enkelt for os mænd: Feldsalat ?? " Salaten marineres med Olie og krydres" Hvilken salat? Krydres med hvad ? Fiskefond ?? Piskefløde ? Tilsættes i hvad hvornår ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne