Ristet rokkevinge med marineret feldsalat og fiskefløde

Ristet rokkevinge med marineret feldsalat og fiskefløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Rokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.fiskefond
2 dl.piskefløde
50 g.smør
0.5 citron saft heraf
 
600 g.rokkevinge
 
200 g.feldsalat
1 tomat
1 spsk.balsamicoeddike
 
 Pynt:
 kørvel
 dild
 
Opskrift:
Fiskefonden reduceres til 2 dl, piskefløde tilsættes og reduceres til 3 dl og koges blank med smør, smages til med citronsaft og krydres.

Rokkevingen deles i 12 stykker. Ristes 2-3 minutter på hed pande og krydres.

Skær bunden af feldsalaten og skyl salaten grundigt i koldt vand og tørres.

Tomaten befries for kærner og skæres i små tern. Salaten marineres med olivenolie og balsamico og krydres.

Anretning:
3 stykker rokkevinge placeres midt på tallerkenen. Toppes med marineret feldsalat og krydderurter. Fiskefløden omkring og drysses med tomater.





karakterer:
Opskriften er vist 9014 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2025-01-30 19:22:51
Skal være mere enkelt for os mænd: Feldsalat ?? " Salaten marineres med Olie og krydres" Hvilken salat? Krydres med hvad ? Fiskefond ?? Piskefløde ? Tilsættes i hvad hvornår ?