Kalvekoteletter fra Milano med salviesmør
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Læg de 4 kalvekoteletter på et skærebræt & skær nogle snit i fedtkanten (så de ikke bøjer op under stegning). Giv dem et let bank med flad hånd. I en skål piskes æg, olivenolie, salt 6 peber. Heri vendes koteletterne - en ad gangen -og vendes så i en tallerken med rasp.
Tænd ovnen på 200 grader.
Smelt smørret på en stor pande & brun koteletterne til de er helt gyldne på begge sider. Tag dem så af panden og læg dem på risten fra ovnen og sæt dem ind i den nu varme ovn i ca. 5-6 min. Stegesmørret kasseres. Imens skæres enderne af bønnerne og de koges i en gryde med letsaltet vand i 4-5 min. Så tages de op og evt. skæres midt over og serveres halve. Koteletterne tages ud af ovnen og lægges på fedtsugende papir (evt. køkkenrulle) og holdes lune. Grillede peberfrugt: Smør peberfrugterne med olivenolie, læg dem i et ildfast fad og sæt det i en 250 grader varm ovn i ca. 10 min - indtil skindet begynder at løsne sig - det skal nemlig af. Tag peberfrugterne ud af ovnen og læg dem i en plastikpose et par minutter (det gør at skindet lettere løsner sig). Tag dem ud af posen og pil forsigtig skindet af. Skær dem i kvarte og fjern kernerne. Salviesmør: Så varmes smør og salvieblade på en pande. Kom lidt salt ved og tag panden af lige inden smørret "brænder på ". Det giver en meget fin smag af smør og salvie. Ansjoserne og krydderurten hakkes fint og blandes i en skål med kapers. Fordel ansjosblandingen på de kvarte peberfrugter, rul dem sammen og hold dem sammen med en tandstik. Server peberfrugterne til kalvekoteletterne sammen med salviesmørret og grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 11773 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne