Stegt Rødfisk med parmesan og balsamico

Stegt Rødfisk med parmesan og balsamico, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 rødfisk delt i filetter og skrabet for skæl
3 skrællede kartofler
25 g.koldt smør
1 dl.balsamicoeddike
2 kvistebredbladet persille
50 g.frisk parmesan
 lidtolivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem i en gryde med rigelig vand uden salt. Når de er møre, hældes vandet fra, og det kolde smør piskes i sammen med 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber og hold det lunt. Varm lidt olie på en pande og steg rødfisken på skindsiden. Læg en lille tallerken henover, således at fisken ligger helt plan på panden. Steg fisken til den er gennemvarm og sprød på skindsiden. Kog og reducerer balsamico-eddiken til den bliver tyk og karamelliseret. Anret kartoffelmosen med fisken og hæld saucen ved. Pynt med persille og kom tynde skiver af parmesan henover.

Tips:

Balsamico-eddike er en italiensk lagret eddike der er sød og syrlig i smagen. Hvis man reducerer den, bliver den tyk i konsistens og kan anvendes i stedet for den ofte fede sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 26218 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu