Stegt Rødfisk med parmesan og balsamico
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem i en gryde med rigelig vand uden salt. Når de er møre, hældes vandet fra, og det kolde smør piskes i sammen med 1 spsk olivenolie. Krydr med salt og peber og hold det lunt. Varm lidt olie på en pande og steg rødfisken på skindsiden. Læg en lille tallerken henover, således at fisken ligger helt plan på panden. Steg fisken til den er gennemvarm og sprød på skindsiden. Kog og reducerer balsamico-eddiken til den bliver tyk og karamelliseret. Anret kartoffelmosen med fisken og hæld saucen ved. Pynt med persille og kom tynde skiver af parmesan henover.
Tips: Balsamico-eddike er en italiensk lagret eddike der er sød og syrlig i smagen. Hvis man reducerer den, bliver den tyk i konsistens og kan anvendes i stedet for den ofte fede sauce. |
|
Opskriften er vist 26146 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne