Kogt alk
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Når de først har vænnet dem til at spise alk, kan de slet ikke nænne at flå alken, når de vil have den som kogt. Pluk den og rens den.
Kom den i letsaltet kogende vand og lad den koge i 2 timer. Server den med løse ris og karrysauce lavet af lidt alkesuppe og lidt mælk. |
|
Opskriften er vist 11510 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne