Pagore
Indsendt : Red : |
|
|
Ting der kan hakkes, hakkes i en passende form for tern
Blandes sammen med de øvrige ingredienser
Kikærtemel blandes med lidt vand til en cremeagtig dej.
Hvis man vil tilføje ekstra grøntsager, skal man passe på med ikke at have for mange, da det kan skabe smagsforvirring, kartofler og løg er en form for grunddej f.eks. 1 lille blomkål, aubergine med flere. Olien opvarmes. Vha. en ske tages der små pagore op af dejen og ind i olien. Når de er gyldne tages de op og lægges på fedtsugende papir. |
|
Opskriften er vist 7194 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne