Pasta al forno
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pastakogning:
Sæt en gryde trekvart fyldt med vand over. Kom lidt olie og 1 tsk. salt i. Skru op på højeste blus på kogepladen og læg låg på gryden. Når vandet koger, skal pastaen i. Når vandet koger igen, skal du tage tid. Pastaskruerne skal koge uden låg i 10 minutter. Hæld pastaen op i en si. Kødsovs: Pil løget og skær dem i små terninger. Kom lidt olie i en gryde. Kom en lille bid løg i. Tænd på 8. når olien syder omkring løgstumpen, skal løget i. Rør rundt i løgene, til de er gennemsigtige eller lidt lysebrune. Kom det hakkede oksekød i gryden og rør rundt, til det har delt sig til "millionbøf". Luk dåsen med flåede op. Du skal kun bruge halvdelen af indholdet. Kom de flåede tomater i retten og hak dem lidt i stykker. Rør godt rundt i blandingen og sørg for, at gryden kommer i kog. Smag til med lidt peber, 1 tsk. salt, lidt oregano og lidt paprika. Når pastaskruerne er kogt og kødsovsen færdig, skal begge dele blandes sammen i den største gryde. Smør et ovnfast fad med olie og hæld bladningen i. Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i cirka 15 minutter. Osten skal være smeltet og lysebrun. |
|
Opskriften er vist 24195 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne