Spækket karpe
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Indsendt : Red : |
|
|
En stor karpe befris for skindet, renses godt og spækkes ganske tæt og fint, den lægges på en pande og overhældes med smeltet smør og panden stilles i ovnen.
Så snart spækket begynder at antage farve, hældes ¼ liter tyk fløde over fisken, og hermed dryppes den flittigt under stegningen, der varer ¾ time.
Smør og mel brunes sammen, heri blandes lidt fløde og, når det er kogt sammen, blandes det med fløden på panden, hvori karpen blev stegt. Fisken serveres garneret med butterdejssnitter. Saucen ophældes i sauceskål eller hældes over fisken. |
|
Opskriften er vist 6967 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne