Karper i øl
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Kilde : Gråsten Statsskovdistrikt Indsendt : Red : |
|
|
Den rensede, skrabede og skyllede karpe drysses med salt og peber og koges derefter i øl under låg ved svag varme i ½ time.
Man kommer forskellige krydderier i øllet efter hvad man kan lide f.eks. løg, selleri, timian, laurbærblade og et stykke honningkage. Efter kogning sies øllet og bruges til sovs. |
|
Opskriften er vist 9774 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne