Kåltimbala
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : JVL Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og porrer. Brun det i ca. halvdelen af fedtstoffet i en gryde. Tilsæt risen og det hakkede kød og og brun til kødet har skiftet farve. Hæld blandingen over i et fad.
Brun kålen i resten af fedtstoffet til den ser lidt blank ud. Tilsæt om nødvendigt lidt mere fedtstof.
Bland ris og kødblanding i. Tilsæt soja og peber. tilsæt bouillon.
Hæld blandingen i et stort ildfast fad, eller en lille bradepande, og glat det ud foroven. Bland vand og tomatpuré og fordel det over retten.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 3/4 time.
Groft brød kan spises til.
Tips: Kan varieres på mange måder. f.eks. med merian basilikum eller hvidløg. Med tomatskiver på toppen i stedet for puré. Med ikke brunet kål og ukogte ris. Køb snittet kål hvis det skal gå stærkt. vi synes det smager bedst når vi laver det som opskriften og man behøver ikke være nøjeregnende med mål og vægt hverken op eller ned. Der skal blot være tilpas bouillon. Retten skal være våd uden at sejle. |
|
Opskriften er vist 10381 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne