Afrikansk høne
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Afrika Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Kog sveskerne i vand tilsat sukker til de er møre.
Del hønen i passe stykker. Tag ryggben og brystben og kok kraft på dem. Vend hønen i mel tilsat salt og pepper. Hæld olie i panden og steg stykkerne til de er gyldenbrune. Tag dem op. Del paprikaen i strimler og steg dem i olien på panden. Hæld dem i en ovnfast form. Rør resten af melet med vin og kraft fra hønen og hæld det i panden. Rør til det tykner. Tilset 2 spsk. kraft fra sveskerne og rosmarin. Smag til med salt og pepper. Skræl løget og hæld den i panden. Tilsæt citronskal. Skræl pærerne og stik kernehusene ud. Skær pærerne i tykke skiver og hæld dem i panden. Kog pærerne ca. 3 min. og hæld dem i formen sammen med saucen i panden. Læg hønsestykkerne på toppen sammen med sveskerne. Læg låg på. Sæt formen i ovnen ved 190 grader C midt i ovnen i ca. 1 time. Fjern løget og citronskallen før formen sættes på bordet. Server ris eller kartofler til. |
|
Opskriften er vist 21517 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Ludvig - 2005-01-01 01:01:01 Hmm... Vi brugte en kylling i stedet for høne, og den blev også rigtig god... men retten i helhed er ikke lige os..... ludvig - 2005-01-01 01:01:01 mmm lyder spændende.. det bliver prøvet anonym - 2005-01-01 01:01:01 opskriften er meget svær og forstå. Og en høne har nok svært ved at blive mør på en time. Ideen er god men man skal have meget forstand på mad for at lave den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne