Andesteg med grønsager
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt : Red : |
|
|
Krydr anden med salt og læg den på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180°. Tag anden ud, vend den og hæld noget af væden over. Steg videre ved 200° i 1/2 - 1 time til den er mør. Lad anden hvile tildækket inden servering.
Skræl og kog kartoflerne. Gem kartoffelvandet til sauce.
Steg forårsløg på en pande i olie sammen med delt hjertesalat.
Tilsæt ærter, lidt vand og salt og lad det simre under låg i 10 minutter.
Mos kartoflerne og tilsæt mælk, smør, og salt efter smag. Rør forsigtigt rundt, så kartoffelmosen bliver let og luftig.
Lav en smørbolle af mel og smør og kom den ned til ærterne. Rør det sammen til det er jævnt.
Kom andefedt i en gryde og tilsæt lidt kartoffelvand. Kom en god skefuld ribsgelé i og lad det koge lidt. Lav endnu en smørbolle og kom den ned i saucen og jævn den. Smag evt. til med salt og hæld den gennem en si inden servering.
|
|
Opskriften er vist 20565 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne