Kogt rødfisk

Kogt rødfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 rødfisk
 vand
1 håndfuld salt
 
 Sauce:
 kartoffelvand
 fiskesuppe
 mælk
1-2 æggeblommer
0.5-1 citron saften heraf
0.25 kopmælk
 
Opskrift:
Skrab skindet og skær fisken i passende stykker. Læg den i gryden eller fiskekedlen i koldt vand med ca. 1 håndfuld salt. Når vandet koger skal den have lov til at stå og simre lidt tid.

Lav en opbagt sauce af kartoffelvand, fiskesuppe og mælk. Rør 1-2 æggeblommer med saften af ½-1 citron. Kom nu ¼ kop mælk heri. Hæld derefter lidt af den kogende sauce i, idet de stadig rører rundt i æggeblommerne. Hæld derefter dette over i den varme sauce, som hvis de følger denne fremgangsmåde, bogstaveligt talt aldrig skiller ad.

Denne citronsauce kan de også bruge til andet end rødfisk.





karakterer:
Opskriften er vist 18702 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu