Kogt rødfisk
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Skrab skindet og skær fisken i passende stykker.
Læg den i gryden eller fiskekedlen i koldt vand med ca. 1 håndfuld salt.
Når vandet koger skal den have lov til at stå og simre lidt tid.
Lav en opbagt sauce af kartoffelvand, fiskesuppe og mælk. Rør 1-2 æggeblommer med saften af ½-1 citron. Kom nu ¼ kop mælk heri. Hæld derefter lidt af den kogende sauce i, idet de stadig rører rundt i æggeblommerne. Hæld derefter dette over i den varme sauce, som hvis de følger denne fremgangsmåde, bogstaveligt talt aldrig skiller ad. Denne citronsauce kan de også bruge til andet end rødfisk. |
|
Opskriften er vist 18702 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne