Persille kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Jo Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 g. Rens kyllingen for indvolde og skære den ud i stykke (lår, bryst, vinger og så videre. Du ligger stykkerne med ben og alt ned i en stor gryde hvor du krydre dem med salt og pepper på begge sider. Steg stykkerne til de er let brunede på begge sider. Tilsæt vandet og al persillen læg låg på gryden og sæt den i ovnen. Den skal nu koge/bage i ovnen i ca. 45 min og så er den klar.
Tips: Mine personlige oplevelser med denne ret er at kødet bliver utrolig mørt og saftigt. Bagte kartofler går godt til. |
|
Opskriften er vist 8989 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret minder rmig om den kylling jeg fik hjemme på gården. Sam - 2005-01-01 01:01:01 en meget lækker og virkelig saftig kylling der er overaskende nem at lave. husk at komme nok med persille ned til kyllingen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne