Kogt torsk med sennepssauce

Kogt torsk med sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 torsk
 koldt vand
1 håndfuld salt
 
 Sauce:
0.33 fiskesuppe
0.33 kartoffelvand
0.33 mælk
 sennep
 
 hakket persille
2-3 hakket hårdkogte æg
 reven peberrod
 smeltet smør
 lidtekstra fiskesennep
 
 hvide kartofler
 
Opskrift:
Skær torsken op, tag indvoldene ud. Skrab torsken godt og skyld den vældig godt. Lad den ligge en times tid i iskoldt vand.

Tag den op og læg den på et fad. Drys salt på og lad den stå 4-5 timer på et køligt sted.

Skyl torsken grundigt. Læg den i gryden eller fiskekedlen i koldt vand med ca. 1 håndfuld salt. Når vandet koger er torsken færdig.

Hvis de har den omtalte fiksekedel skal torskehovedet ikke skæres af. Hvis der er rogn, lever eller mælk, serveres dette til med husk at koge leveren i en gryde for sig selv, og husk at rognen skal koge længere end torsken.

Saucen laver de af 1/3 fiskesuppe 1/3 kartoffelvand og 1/3 mælk. Det er alm. Opbagt sauce. Desuden serveres hakket persille, hakket hårdkogte æg (2-3 stk.), reven peberrod, smeltet smør og lidt ekstra fiskesennep og så hvide kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 31314 gange,
og udskrevet 763 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu