Kogt torsk med sennepssauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Skær torsken op, tag indvoldene ud.
Skrab torsken godt og skyld den vældig godt.
Lad den ligge en times tid i iskoldt vand.
Tag den op og læg den på et fad. Drys salt på og lad den stå 4-5 timer på et køligt sted. Skyl torsken grundigt. Læg den i gryden eller fiskekedlen i koldt vand med ca. 1 håndfuld salt. Når vandet koger er torsken færdig. Hvis de har den omtalte fiksekedel skal torskehovedet ikke skæres af. Hvis der er rogn, lever eller mælk, serveres dette til med husk at koge leveren i en gryde for sig selv, og husk at rognen skal koge længere end torsken. Saucen laver de af 1/3 fiskesuppe 1/3 kartoffelvand og 1/3 mælk. Det er alm. Opbagt sauce. Desuden serveres hakket persille, hakket hårdkogte æg (2-3 stk.), reven peberrod, smeltet smør og lidt ekstra fiskesennep og så hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 31314 gange,
og udskrevet 763 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne