Torsk i sherry
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Tag skindet og ben af torsken.
Skær fisken i pæne store stykker.
Et lag smør eller margarine i bunden af et ildfast fad.
Herover et lag torsk, der er vendt i mel.
Herover drysses de hakkede løg.
Derefter endnu et lag smør eller margarine.
Det hele overhældes med ¼ flaske madsherry.
Læg låg på og lad fadet stå i 20-30 minutter i ovnen.
Serveres med mage hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 10291 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne