Kyllingebryst i hvidvin
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Ronni Indsendt : Red : |
|
|
Start med at tænde ovnen på 200 grader C.
Du skal rive 4 stk. langt folie i stykker, de skal ca. være en god meters penge, læg det dobbelt sammen. Læg 1 lille håndfuld laurbærblade midt på foliet, derefter en lille håndfuld bønner, læg 2 kyllingefiler oven på bønnerne, drys lidt salt/peber ud på filerne, samt lidt basilikum. hæld lidt oliven olie ud over kyllingen, samt lidt af den frisk pressede citron. Nu skal foliet lukkes, bøj den lange ende op til den anden, siderne foldes af flere gange så det er helt tæt. Hæld ca. 3 dl hvidvin med i foliet, og luk toppen, lige som siderne, så hvidvinen ikke løber ud. De skal bages i ovnen i ca. 20 min. Når kyllingen er færdig, så skal den stå at trække i 5 min. Kog kartoflerne, hæld vandet fra, kom smørret ned til kartoflerne, samt persillen, og rør det rundt, så smør og persillen fordeler sig på alle kartoflerne. Retten er nu klar til at blive spist. Velbekomme. Tips: Jeg har valgt ikke at lave nogen sauce til denne ret, da kartoflerne er vendt i smør/persille. Man kan evt. servere en let salat til, samt flutes. |
|
Opskriften er vist 17207 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Bon appetit - 2011-12-30 18:25:11 Kyllingebrystet bliver mørt og får en lækker konsistens, dog smager den ikke af synderligt meget. Beklageligt. Tak for mad. Ronni - 2005-01-01 01:01:01 Jeg glemte at tilføje, i skal komme den knuste hvidløg i kartoflerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne