Hvalkød i gryde
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Hval - Hvaler Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Kødet gøres i stand og gnides med en blanding af salt, peber og karry, Steges som vildt i gryde: varm fedtstoffet i gryden. Læg kødet i og brun det. Hæld 1/4 l kogende vand eller suppe ved. Steg kødet langsom en halv time med låg. Pisk eller ryst mel og mælkepulver med restem af suppen og pisk jævningen i skyen sammen med fløden (tag kødet op imens). Smag saucen til med ribssaft og tilsæt en smule kulør. Læg kødet i saucen og steg det yderliger ca 1 time ved ganske svag varme, så saucen ikke brænder på.
|
|
Opskriften er vist 22324 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Sidsel - 2018-05-09 01:35:20 En fin opskrift. Jeg modificerer den lidt, bruner og tilsætter masser af stegte løg, koger med laurbærblade og serverer retten på samme måde som stegt lever i sovs. Smager godt med kartoffelmos. Grethe Grønkjær - 2008-07-07 11:09:55 Det er en fremragende opskrift. DOg har jeg erstattet mælepulver med mælk og justeret på væden. endvidere har kødet lagt i blød i krænemælk et døgn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne