Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Skær oksekødet i tern på 3X3 cm og vend det i melet. varm olien op i en stor gryde og steg kødet 2-3 min til det er gyldent på alle sider.
Tag så kødet op af gryden.
Pil løgene og skær dem i skiver. Pil bladene af rosmarinen og steg begge dele i gryden. Og læg så kødet tilbage i gryden. Kom rødvinen ved og lad det simre i 5 min. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Pil hvidløgene og hak dem groft. Hak også kanelstykket fint og kom det hele op i gryden. Tilsæt bouillonen. Lad nu det hele simre under låg i yderligere 1½ time. Rør undervejs og tilsæt evt. lidt mere vand. Når retten er færdig, smages den til med salt og peber. Serveres med frisk brød. |
|
Opskriften er vist 27813 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - 2005-01-01 01:01:01 Kog i 3 timer til den bliver tyk - resultatet er helt fantastisk Michael - 2005-01-01 01:01:01 Allertiders opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne