Raclette med Roquefort
Hovedingrediens : Oste - Roquefort Indsendt : |
|
|
Kartoflerne pilles og skæres i skiver og purløg hakkes fint.
Osten moses med en gaffel, røres med creme fraiche og purløg smages evt. til med peber. Smørret smeltes og holdes varmt og flydende oven på racletten. Ved bordet smører hver deres lille pande med smeltet smør. Bunden dækkes med kartoffelskiver og overhældes med ostemassen. Varmes til massen er gylden. Tips: Roqueforten kan erstattes med Gorgonzola eller en anden blåskimmelost. |
|
Opskriften er vist 10839 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne