Ellys julenøddesteg
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Pia Tripsen Indsendt : Red : |
|
|
Nødder, kartofler, selleri, løg, æggeblommer, urteekstrakt og krydderier blandes.
Æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt i.
Halvdelen af massen hældes i smurt rugbrødsform (jeg bruger altså bagepapir!) æbler/svesker lægges i et lag og resten af massen hældes over.
drysses med rasp og bages ved 200 grader C i ca. 50 minutter.
Tips: Serveres med brun sovs, brune og hvide kartofler og rødkål. God jul! |
|
Opskriften er vist 20949 gange,
og udskrevet 872 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (50 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-23 17:04:44 urteekstrakten kan erstettes med 1 tsk helt almendelig soya. :D Birte - 2007-03-18 15:24:12 Erstatning for urteekstrat? Mette - 2006-12-17 19:17:45 Menes der hakkede nødder? Eller skal de males så fint som mel?? Sofie - 2005-01-01 01:01:01 Hvor køber man urteekstrakt?? dip - 2006-12-12 11:34:08 hvor meget urteekstrat skal der bruges og er den fryse egnet Maria Tripsen - 2005-01-01 01:01:01 Det er min mormor's opskrift! alt det min mormor lavede smagte godt ! især hendes frikadeller! mmm. elskede a komme ned til hende og så duftede der altid godt a elly's mad ! julenøddesteg ! prøv den smager perfekt! Jenny Møberg - 2005-01-01 01:01:01 Put bagepapir i formem, drys med rasp. læg nøddestegen i formen, og drys stegen med rasp, samt til sidst klatter med smmør fordelt rundt på stegen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne