Bøf med grønsagsragout
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Steg bøfferne gyldne på begge sider i 1 spsk. olie på en pande – ca. 4-5 min. på hver side.
Krydr med salt og peber.
Tag dem af panden og lad dem hvile på et fad dækket med stanniol i ca. 5 min inden servering.
Vask peberfrugterne, halver dem - på den lange led og fjern de hvide lameller med en skarp kniv. Pil løget, skræl gulerødderne og skær alle grøntsagerne i små tern på ca. ½X½ cm. Varm 1 spsk. olie i en gryde og steg grønsagerne i 2 min. Tilsæt hakkede hvidløg og oliven. Hæld kalvebouillonen i gryden og kog det hele igennem et par min. Smag til med salt og peber & jævn evt. ragouten til med lidt maizenamel rørt ud i vand. Tag ragouten af varmen og vend frisk klippet basilikum i - den skal altså ikke koge med, da den bliver trist og kedelig. Anret de 4 bøffer på hver sin tallerken. Hæld grønsagsragouten over og server retten med brød til. |
|
Opskriften er vist 18367 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne