Brændenældepandekager

Brændenældepandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Brændenælder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
150 g.hvedemel
5 dl.mælk
0.5 tsk.salt
2 spsk.smeltet smør
3-4 dl.hakkede (let kogte) brændenælder
 
Opskrift:
Æg, mel og lidt af mælken røres sammen, salt og resten af mælken tilsættes. Der røres godt i dejen, derefter tilsættes brændenælder og det smeltede smør. Bages lysebrune. Smager dejligt med tyttebærsyltetøj og måske cremefraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 23382 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-28 09:10:00
Hvor mange stk kommer er fra dejen?? ca???

  -   2010-05-18 16:38:20
det lyder lækkert og jeg håber også den smager godt for mig og min klasse har fået en opgave på at lave sund natur mad og den her lyder helt vildt lækkert den får 7

  -   2010-05-06 17:31:36
BRÆNDENÆLDERNE LEGGES I EN PLASTIKPOSE OG SÅ TRÆDER MAN PÅ DEN SÅ BRÆNDER DE IKKE MERER

  -   2009-05-08 16:06:12
jeg syntes også det lød under ligt da jeg kiggede mn det skal prøves

  -   2008-06-10 11:35:14
brandenælde pandekager smager fint nok men, helt normale er nu stadig de bedste man kan få i landet.. mvh Bob Ole

  -   2008-05-25 10:27:49
det smager vildt godt og i skal helt klart ptøve... det samger også godt bare uden noget eller med hindbær syltejøj

  -   2008-05-02 18:24:39
Det lyder lidt underligt, men det skal da helt klart prøves!