Amasetter
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Man tager "en skovlfuld" amasetter,
renser og steger halvdelen
og koger resten urensede.
Fisken spises med fingrene.
Tips: Amasette er en lille speciel grønlandsk fisk. |
|
Opskriften er vist 24053 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer pernille og luna - 2005-01-01 01:01:01 lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne