Kogt karpe
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Kilde : Gråsten Statsskovdistrikt Indsendt : Red : |
|
|
Karpen (ca. 1 ½ kg) vaskes og renses, slimlaget skal af, men skællene må godt blive siddende. Fisken gnides i salt, hvorefter den står 15 til 20 minutter.
Fisken koger fra 3/4 til 1 time i vand tilsat eddike, peberkorn og laurbærblade. Servers med kartofler og flødepeberrod eller smeltet smør. |
|
Opskriften er vist 7852 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne