Glaceret and

Glaceret and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 friskslagtet and (ca. 3 kg)
1 tsk.fintrevet appelsinskal
3 appelsiner saften herfra
2-3 spsk.honning
1-2 stænger kanel
6 Nelliker, hele
1 tsk.uraffineret havsalt
 
Opskrift:
Skær løst skind af anden og fjern eventuelle rester af fjer. Kom anden i en bradepande eller ildfast fad og stil den i ovnen ved 180-200°. Lad anden stege uden noget 1 time og hæld fedet fra. Kom appelsinskal, saft, honning, kanel, nelliker og salt i en lille kasserolle og kog det sammen ca. 5 minutter. Hæld lagen over anden og steg endnu en time eller til den er gennemstegt. Hæld jævnligt stegeskyen over dyret, og pas på den ikke bliver sort. Saml stegeskyen i en lille varm skål. Lad den stå til fedtet har samlet sig øverst. Skum fedtet fra med en ske (gem det til fedtemadder eller til at stege i).





karakterer:
Opskriften er vist 9320 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu