Glaceret and
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær løst skind af anden og fjern eventuelle rester af fjer.
Kom anden i en bradepande eller ildfast fad og stil den i ovnen ved 180-200°.
Lad anden stege uden noget 1 time og hæld fedet fra.
Kom appelsinskal, saft, honning, kanel, nelliker og salt i en lille kasserolle og kog det sammen ca. 5 minutter.
Hæld lagen over anden og steg endnu en time eller til den er gennemstegt.
Hæld jævnligt stegeskyen over dyret, og pas på den ikke bliver sort.
Saml stegeskyen i en lille varm skål.
Lad den stå til fedtet har samlet sig øverst.
Skum fedtet fra med en ske (gem det til fedtemadder eller til at stege i).
|
|
Opskriften er vist 9320 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne