Farseret And
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt af : Preben Indsendt : Red : |
|
|
farsen blandes som til frikadeller.
Anden skylles grundigt indvendig og farsen kommes ihvorefter anden lukkes.
Anden lægges på en bradepande med rist og stilles i ovnen ved 160 grader.
stegetiden er 55 minutter pr kg.
|
|
Opskriften er vist 40139 gange,
og udskrevet 758 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel - 2010-11-06 10:08:52 Nope, anden skal bare være med ben. Husk for øvrigt at fjerne kirtlerne der sidder ved "halen". De smager grimt, og kan give smag til kræet. Forøvrigt kan det anbefales at eksperimentere lidt med farsen. Prøv f.eks. at fylde godt med svampe i, eller kom 5-6 fed hakket hvidløg ned i. Det smager godt! Birgit - 2008-03-08 14:19:54 Skal man udbene anden? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne