Stegte karper
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Kilde : Gråsten Statsskovdistrikt Indsendt : Red : |
|
|
Skær den rensede, skrabede og skyllede karpe i koteletskiver på 2-3 cm tykkelse, drys skiverne med salt og lad dem stå en times tid. Vend skiverne i et sammenpisket æg og derefter i mel blandet med peber. Steges i smør ved svag varme.
|
|
Opskriften er vist 13719 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne