Stegte karper

Stegte karper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 karpe
 salt
 
 Panering:
 sammenpisket æg
 hvedemel
 peber
 
 Stegning:
 smør
 
Opskrift:
Skær den rensede, skrabede og skyllede karpe i koteletskiver på 2-3 cm tykkelse, drys skiverne med salt og lad dem stå en times tid. Vend skiverne i et sammenpisket æg og derefter i mel blandet med peber. Steges i smør ved svag varme.





karakterer:
Opskriften er vist 13719 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu