Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1

Struds og broccoli i sur-sød sauce

5 -1

Medalilon med cous-cous,rodfrugter og estragon

4.8 -34

Medister (af svinekød)

3.5 -27

Medister (af svinekød) 02

4 -4

Paprika-schnitzler

4.5 -116

Stegeben

2.8 -2

Honningglaserede spareribs

4.2 -5

Citrongravad mørbrad eller svinekam

4.7 -5

Birkebos specialitet med blomkålssalat

5 -1

Fyldte Hasselvænget koteletter

4.1 -22

Rødvinsmarineret nakkefilet

4.2 -11

Grønlangkål med hvidkål

2.8 -2

Svinekam med tunsauce

3 -7

Nakkekam med rosmarin og citron

3.7 -36

Fedtegrever, sønderjydske

3.7 -9

Citronmarinerede svinekoteletter

5 -3

Fyldte koteletter på spinatbund

4.2 -10

Julekoteletter

3.8 -8

Sprængt svinekam

4.4 -6

Karrykoteletter

3.8 -5

Svineskank i orange-timiansauce

2.2 -5

Hamburgerryg med ananas og sherrysauce

3.7 -13

Hamburgerryg i butterdej

3.7 -22

Indbagt hamburryg

2.8 -2

Ristet rødfisk med rucolasalat og tomatbouillon

4.7 -3

Kogt røget lammekølle

3.6 -4

Røget lammekølle med Tzatziki

5 -2

Lammesteaks med krydderurter

3.3 -6

Hjortebøffer med sherrysauce

4.5 -2

Onkel Svens fasan (fasan sauté)

4.3 -13

Dådyrbøffer på grill

4.5 -25

Dådyrfilet a la south-africa

3.5 -5

Stegt duebryst anrettet på linseragout

2.8 -2

Trøffelfarseret dådyrmedaljon

4.8 -6

Flamberet fasan i peberrodssauce

4.8 -2

Hare med kastaniepure

4.5 -2

Harefilet med østershatte

2.4 -5

Elg ruller i flødesauce

3.8 -8

Appelsinmarineret canadagås

2.8 -2

Lammekølle provencale i lergryde

1.7 -11

Perlehøne i rømertopf

4.6 -5

Kalkunbryst, farseret

4 -2

Champignonfilet i stegeso

5 -1

Helstegt frikandeau i stegeso

3.8 -2

Kalv á al marengo i stegeso

5 -1

Kalv i asparges i Römertopf

5 -2

Kalv i karry i romertopf

5 -2

Kalvefilet med karry og banan ki stegeso

3.7 -3

Kalvefilet med sennep i stegeso

5 -1

Kalvefrikandeau i stegeso

4.8 -4

Kalvegullasch i stegeso

4.4 -4

Kalvehjertegryde i stegeso

3.1 -10

Kalvehjerter i pikant sauce i stegeso

3.6 -5

Kalvekoteletter i flødesauce (stegeso)

3.1 -4

Kalvekoteletter i flødesauce (Stegeso) 02

5 -2

Kalvekød i hvidvin (Stegeso)

2.4 -4

Fransk kalvekølle (Stegeso)

5 -1

Stegt kalvekølle (Stegeso)

4.8 -3

Kalveragout (Stegeso)

5 -1

Små kalveroulader (Stegeso)

2.8 -2

Fyldte kalveruller (Stegeso)

5 -1

Kalvesauté (Stegeso)

4 -3

Stegt kalveskank (Stegeso)

5 -1

Æg i kalvereder (Stegeso)

5 -1

Lam i mynte (Stegeso)

4.3 -2

Lammekølle i hvidvin (Stegeso)

4.2 -5

Lammekølle i rødvin (Stegeso)

5 -1

Lammekølle med svampe (Stegeso)

4.5 -10

Dobbelt lammeryg (Stegeso)

2.3 -3

Kogt oksebryst (Stegeso)

3.7 -5

Oksebryst med grønsager (Stegeso)

3.5 -3

Oksefilet i madeira (Stegeso)

4.2 -5

Oksegryde med svampe (Stegeso)

2.8 -4

Oksehjerte i pikant sauce (Stegeso)

4.5 -4

Oksemørbrad i champignon (Stegeso)

2.5 -5

Ungarsk risret (stegeso)

3.6 -24

Roastbeef (Stegeso)

2.8 -2

Sigøjnersteg (Stegeso)

2.3 -3

Sursteg (Stegeso)

5 -1

Westfalsk pebergryde (Stegeso)

1.5 -9

Kinesisk flæskegryde (Stegeso)

5 -2

Karryflæskegryde (Stegeso)

4.1 -6

Karryret med svinekød (Stegeso)

2.5 -16

Mørbrad for mænd (Stegeso)

5 -1

Mørbrad med fars og champignon (Stegeso)

3.8 -6

Mørbradkoteletter med champignon (Stegeso)

5 -1

Rømerskinke (Stegeso)

5 -1

Schweizerruller (Stegeso)

3.2 -3

Ungarsk skinkegryde (Stegeso)

4.6 -29

Fyldte svinehjerter (Stegeso)

4.3 -3

Svinehjerter i tomat (Stegeso)

5 -1

Svinekam bordelaise (Stegeso)

5 -1

Svinekam uden spæk (Stegeso)

4.3 -3

Svinekam, krydret (Stegeso)

4.5 -4

Svinekød i kål (Stegeso)

4.1 -4

Svinekød i øl (Stegeso)

1.1 -8

Pikant svinelever (Stegeso)

4.3 -6

Svinelever i flødesauce (Stegeso)

3 -3

Farfalle med artiskokker

3.8 -2

Lam med Rosmarin og appelsinmarinade



forrige    

næste