Oksemørbrad i champignon (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : |
|
|
Skær kødet ud i ganske tynde skiver og drys dem med salt og peber. Svits dem et øjeblik på panden i fedtstoffet. Læg kødet i stegesoen.
Hak løget groft og drys det over. Bland sennep i bouillon og rødvin sammen med ganske lidt citronsaft og hæld det over. Skær svampene i skiver og kom dem over. Steg kødet i ca. 30 minutter ved 220 grader. Jævn skyen med mel og farv den lidt. Smag saucen til. Serveres med pommes frites og grøn salat |
|
Opskriften er vist 43380 gange,
og udskrevet 1442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mutter - 2013-01-19 14:56:25 Smager skønt. Jeg brunede kødet på panden og lavede sovsen efterfølgende på panden. En fantatisk ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne