Oksemørbrad i champignon (Stegeso)

Oksemørbrad i champignon (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
700 g.oksemørbrad
 salt
 peber
50 g.smør
1 løg
1 tsk.sennep
2 dl.bouillon
2 dl.rødvin
125 g.champignon
 citronsaft
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Skær kødet ud i ganske tynde skiver og drys dem med salt og peber. Svits dem et øjeblik på panden i fedtstoffet. Læg kødet i stegesoen.

Hak løget groft og drys det over. Bland sennep i bouillon og rødvin sammen med ganske lidt citronsaft og hæld det over. Skær svampene i skiver og kom dem over.
Steg kødet i ca. 30 minutter ved 220 grader.

Jævn skyen med mel og farv den lidt. Smag saucen til.

Serveres med pommes frites og grøn salat





karakterer:
Opskriften er vist 43380 gange,
og udskrevet 1442 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-19 14:56:25
Smager skønt. Jeg brunede kødet på panden og lavede sovsen efterfølgende på panden. En fantatisk ret.