Karrykoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes, krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad.
Ananas ringene brunes lidt og lægges over koteletterne. Porre ringene svitses i margarine tilsat karry. Melet drysses over og bouillonen tilsættes under omrøring. Ingefær og citronskal tilsættes og saucen hældes ved koteletterne. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min. Serveres med løse ris, mangochutney og salat til. |
|
Opskriften er vist 22864 gange,
og udskrevet 684 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne