Karrykoteletter

Karrykoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 svinekoteletter
 karry
 margarine til stegning
 salt
 peber
4-6 Ananasringe
40 g.margarine
2 tsk.karry
2 porrer i ringe
2 spsk.hvedemel
3 dl.bouillon
0.5 tsk.friskrevet ingefær
0.5 tsk.revet citronskal
 
Opskrift:
Koteletterne brunes, krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad.

Ananas ringene brunes lidt og lægges over koteletterne.

Porre ringene svitses i margarine tilsat karry. Melet drysses over og bouillonen tilsættes under omrøring. Ingefær og citronskal tilsættes og saucen hældes ved koteletterne.

Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.

Serveres med løse ris, mangochutney og salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 22926 gange,
og udskrevet 684 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu