Hamburgerryg med ananas og sherrysauce
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med saucen:
Varm sherry med bouillon, kog det op, og tilsæt creme fraiche. Smag til med sennep og karse. Koteletterne steges 2-3 min. på hver side og anrettes i et ildfast fad. Steg ananasskiverne i smør og læg en skive på hver af koteletterne. Servér nye, kogte kartofler og dampede grøntsager til sammen med sherrysaucen. |
|
Opskriften er vist 18750 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Siemsen - 2005-01-01 01:01:01 Skal retten i ovnen? I hvor lang tid? Hvilken temperatur? Siemsen - 2005-01-01 01:01:01 Hvad med tomaterne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne