Dådyrfilet a la south-africa
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrfilet Oprindelsesland : Sydafrika Indsendt : Red : |
|
|
Fileten som helst skal være frisk eller godt optøet når denne kommer fra fryseren, gnides med salt og peber. Steges derefter på en varm pande med rigtigt smør i ½ time, skal være lyserødt i midten! Kødet skal herefter ligge og trække i nogle minutter før det skæres i tynde skiver.
Panden koges af med fløde, og der serveres frisk salat og asparges - kartofler. Salat: Bananerne skæres i skiver, og der skæres frisk ananas i små firkanter, ca. lige så meget som Bananerne fylder. |
|
Opskriften er vist 26037 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Andrea - 2009-06-10 11:29:51 Smager virkelig godt med Champagne :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne