Grønlangkål med hvidkål

Grønlangkål med hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kogt hakket grønkål
500 g.kogt hakket hvidkål
 mælk/fløde
 smør/margarine
 salt
 peber
 suppe
 evt. sukker
 
 
Opskrift:
Hakket grønkål og hakket hvidkål tøes langsomt op i en gryde ved svag varme.

Tilsæt mælk/fløde, smør/margarine samt salt og peber efter smag.

Tilsæt suppe fra hamburgerryggen og evt. sukker.

Serveres med Grønlangkål, hamburgerryg og flæsk samt hvide og sukkerbrunede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 23009 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-13 18:35:59
Man må endelig ikke glemme, at servere kålpølser, øl, og snaps til..