Grønlangkål med hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hakket grønkål og hakket hvidkål tøes langsomt op i en gryde ved svag varme.
Tilsæt mælk/fløde, smør/margarine samt salt og peber efter smag. Tilsæt suppe fra hamburgerryggen og evt. sukker. Serveres med Grønlangkål, hamburgerryg og flæsk samt hvide og sukkerbrunede kartofler. |
|
Opskriften er vist 23009 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Gert - 2011-01-13 18:35:59 Man må endelig ikke glemme, at servere kålpølser, øl, og snaps til.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne