Helstegt frikandeau i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Spæk kødet og gnid det med salt og peber. Læg det i stegesoen. Hæld bouillon ved og kom smørklatter på kødet. Steges i ovnen ved 220 grd. i ca. 1 1/2 time.
Kom fløden i saucen og jævn den. Smag saucen til med gele. Serveres med små hvide eller sukkerbrunede kartofler sammen med waldorfsalat. |
|
Opskriften er vist 19578 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne