Citronmarinerede svinekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Rør ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Læg koteletterne heri og lad dem trække i marinaden i 1/2 -1 time.
Snit savoykålen fint, skær peberfrugten i tynde strimler. Rens porren og skær den i tynde ringe. minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige 2-3 minutter på hver side. Bring vand og fedtstof i kog i en gryde. Læg de snittede grøntsager heri, skru ned til svag varme og læg låg på. Damp i 6-8 minutter, så grøntsagerne stadig er lidt sprøde. Server med kartofler og sovs. |
|
Opskriften er vist 36646 gange,
og udskrevet 864 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mie - 2012-03-19 20:45:42 Jeg lavede 1½ portion marinade (brugte herbes de provence i stedet for oregano) til 5 koteletter, smed det hele i en pose og lagde det i køleskabet i ca. 35 minutter. Jeg serverede det med ris og salat. Det var rigtig lækkert, dejligt med noget andet end de sædvanlige, kedelige koteletter med salt, peber, herbes de provence og champignon. Willi - 2005-01-01 01:01:01 lav en paprikasauce til Eggert - 2005-01-01 01:01:01 læg skiver af kiwi på når koteletterne marineres Inge - 2005-01-01 01:01:01 Tillbehør Sovs !! Men hvilken kan anbefales??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne