Flamberet fasan i peberrodssauce
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Skyl fasanen grundigt og lad den dryppe af. Parter den som en kylling, i 4 store stykker eller i 8 mindre stykker.
Brun fedtstoffet i en stor stegepande. Læg stykkerne i med skindsiden nedad og brun dem godt over det hele. Hæld cognac på, og lad den blive varm og sæt en brændende tændstik til ude i siden af panden, så cognacen brænder. Ryst panden lidt og lad ilden gå ud. Hæld bouillon i, læg låg på og lad det simre til kødet er mørt, ca. 45 minutter. Tag kødet op og hold det varmt. Rør piskefløde og mel sammen til en jævning uden klumper. Hæld jævningen i panden under omrøring. Lad den småkoge i ca. 5 minutter til den bliver tyk, stadig under omrøring. Tilsæt peberrod og smag til med salt. Kom fasanstykkerne i og varm dem igennem. serveres med råstegte kartofler, grønne bønner, gele og syltede løg. |
|
Opskriften er vist 16592 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2008-01-05 23:01:31 Rigtig godt, og kan forberedes i god tid. Efter bruning på pande + cognac, kom jeg det i en ildfast fad, derefter i ovnen ved 175 g. i 1½ - 2 timer. Poul Olsen - 2007-03-08 19:18:55 Kære Gitte. Selvfølgelig kan man lave retten med Fasanbryster alene, men smagen bliver bedre når man bruger hele Fasanen. Du kan jo bare droppe benene eller give dem til katten!!! Gitte - 2007-01-02 14:48:41 kan man lave retten kun med fasanbrysterne Sven Andersen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg giver Poul Olsen fuldstændig ret. Det var iøvrigt ham der anbefalede den. Poul Olsen - 2005-01-01 01:01:01 Denne fasan ret er den bedste jeg nogensinde har smagt, prøv den, den er nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne