Ungarsk skinkegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Skær skinken i terninger og læg dem i stegesoen. Skær løgene i ringe og svits dem på en pande i olie og læg dem over skinketerningerne. Tilsæt peberfrugterne skåret i strimler, hakket flåede tomater. Bland salt, paprika og peber i bouillonen og hæld det ved. Stilles i ovnen i ca. 30 minutter ved 220 grd.
Serveres med løse ris eller kartoffelmos og grøn salat |
|
Opskriften er vist 16735 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lis - 2012-09-12 18:27:10 En rigtig ret, når man har en rest skinke. Har en god smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne