Oksehjerte i pikant sauce (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Rens hjertet og skær det ud i 8-10 stykker. Spæk det med røget spæk og gnid stykkerne med salt og peber. Svits dem i fedtstof på en pande. Læg dem i stegesoen. Kom enebær og grofthakket løg ved. Hæld vandet over, som skal dække kødet. Læg låg på og steg hjertet ved 200 grd. i ca. 2 timer. Jævn skyen, farv den og smag den til.
Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 21272 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne