Medister (af svinekød)
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Det hele æltes sammen, suppen tilsættes til sidst, dejen må ikke blive for blød.
Dejen fyldes på tarme, dette er med et pølse-horn på kødmaskinen. Tarmen må ikke fyldes for fast, da den så vil revne under kogningen. |
|
Opskriften er vist 17376 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne