Kalvekoteletter i flødesauce (stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Brun koteletterne på begge sider i smør på en pande. Læg dem i stegesoen og strø salt og peber på. Hæld fløde ved. Sættes i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter.
Smag saucen til med citronsaft og jævn den evt. med lidt mel. Serveres med grønsager. |
|
Opskriften er vist 27839 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Hr. Jensen - 2016-07-27 17:09:07 Den er vældig fin til lidt gorgonzola flæsk og rødvin fra Spanien. Finurlig opskrift 5/5 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne