Kalvekoteletter i flødesauce (stegeso)

Kalvekoteletter i flødesauce (stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter
2 spsk.smør
2.5 dl.fløde
 citron
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun koteletterne på begge sider i smør på en pande. Læg dem i stegesoen og strø salt og peber på. Hæld fløde ved. Sættes i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter.

Smag saucen til med citronsaft og jævn den evt. med lidt mel.

Serveres med grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 27767 gange,
og udskrevet 499 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-27 17:09:07
Den er vældig fin til lidt gorgonzola flæsk og rødvin fra Spanien. Finurlig opskrift 5/5