Kaninkarbonader
Hovedingrediens : Gnavere - Hakket kaninkød Kilde : Kaniner.info Indsendt : |
|
|
Finhak kaninkødet og rør det sammen med de mosede kartofler, rasp og æg. Smag karbonadekødet til med lidt urtesalt, knust hvidløg og merian. Form karbonaderne med en olieret spiseske og steg dem med smør på en pande ca. 2 min. på hver side.
|
|
Opskriften er vist 10834 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne