Ristet rødfisk med rucolasalat og tomatbouillon
Hovedingrediens : Svinekød - Rødfisk Indsendt : Red : |
|
|
Rødfiskefilet uden skel:
Fileterne skæres i portionsstykker og krydres med salt og peber. Steges på skindsiden i lidt olie på en varm pande i ca. 5 min. indtil kødet er glasklart. Portionsstykkerne tages af panden efterhånden som de er færdige. Tomatbouillon: Fiskefond og tomatjuice hældes i en gryde og reduceres til ca. halvdelen. Kødet fra 2 tomater skæres i tern og tilsættes sammen med 50 g smør. (kan evt. undlades) Saucen smages til med salt og peber. Rucolasalat: Frisk rucolasalat skylles og servers som den er. Server retten med nye kartofler eller pasta. |
|
Opskriften er vist 14850 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne