Ristet rødfisk med rucolasalat og tomatbouillon

Ristet rødfisk med rucolasalat og tomatbouillon , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Rødfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.rødfiskefilet
400 g.rucolasalat
5 dl.tomatjuice
3 dl.fiskefond
50 g.smør
2 tomater
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Rødfiskefilet uden skel:
Fileterne skæres i portionsstykker og krydres med salt og peber. Steges på skindsiden i lidt olie på en varm pande i ca. 5 min. indtil kødet er glasklart. Portionsstykkerne tages af panden efterhånden som de er færdige.

Tomatbouillon:
Fiskefond og tomatjuice hældes i en gryde og reduceres til ca. halvdelen. Kødet fra 2 tomater skæres i tern og tilsættes sammen med 50 g smør. (kan evt. undlades) Saucen smages til med salt og peber.

Rucolasalat:
Frisk rucolasalat skylles og servers som den er.

Server retten med nye kartofler eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 14850 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu