Hamburgerryg i butterdej
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
|
|
Optø butterdejen.
Tænd ovnen på 225 grader.
Læg kødstykkerne sammen to og to med ost imellem. Rul butterdejen lidt tyndere og skær den i passende firkanter. Læg hamburgerryg på butterdejen. Pensl kanterne med æg og fold dem omkring kødet. Pensl med æg og bag i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 29625 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Herman - 2009-08-27 10:35:09 Smager rigtig godt , med lidt salat til, og så er det bare nemt at lave. anonym - 2009-04-07 13:06:29 Skal hamburgerryg være kogt først? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad spiser man til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne