Schweizerruller (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Læg osteskiven mellem koteletten og skinken og rul kødet sammen så skinken er yderst. Hold det sammen med kødnåle eller bind dem med snor. Læg rullerne i stegesoen og smør lidt sennep på hver rulle. Kom tomatpure og vand ved. Drys paprika på og steg rullerne ved 225 grd. i ca. 1 time. Jævn evt. skyen og smag den til.
Serveres med grønsager. |
|
Opskriften er vist 13589 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kokkeelev - 2010-06-02 16:57:06 Vil prøve at lave noget a la dette i skolen imorgen =) må se hvad det bliver til =) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne