Paneret lammebryst med tartarsovs
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Tartarsovsen:
Alle ingredienserne røres sammen mindst en time før serveringen. Lammebrystet: Kom lammebrystet i en suppegryde og tilsæt løg, gulerødder, laurbærblade, salt og peberkorn. Dæk med vand og lad det simre i 1½ time. Tag kødet op og lad det køle lidt, sigt og gem (frys) suppen til en anden gang. Tag forsigtigt benene ud og kom kødet på et fladbundet fad. Læg et skærebræt ovenpå med noget tungt til at tynge det ned. Lad kødet ligge i pres i adskillige timer. Skær lammet i 7,5x7,5 cm. store stykker, vend i mel, æg og rasp og sæt til køl i en time. Smelt margarinen i en stegepande og steg kødstykkerne deri, til de er gyldne. Serveres med brasede kartofler og søde grønne ærter eller grøn salat og pomfrits. |
|
Opskriften er vist 10838 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne