Paneret lammebryst med tartarsovs

Paneret lammebryst med tartarsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.lammebryst
1 mellemstortløg skåret i kvarte
1 mellemstorgulerod i skiver
2 laurbærblade
10 Peberkorn, sorte
 salt
50 g.hvedemel
2 piskede æg
150 g.rasp
50 g.stegemargarine
 brøndkarse til pynt.
 
 Tartarsovs:
2-2.5 dl.mayonnaise
1 tsk.friskhakket eller 0.5 tsk. tørret estragon
1 stor spsk.kapers, hakket
1 stor spsk.syltede agurker, hakket
2 tsk.hakket persille
1 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Tartarsovsen:
Alle ingredienserne røres sammen mindst en time før serveringen.

Lammebrystet:
Kom lammebrystet i en suppegryde og tilsæt løg, gulerødder, laurbærblade, salt og peberkorn. Dæk med vand og lad det simre i 1½ time.

Tag kødet op og lad det køle lidt, sigt og gem (frys) suppen til en anden gang. Tag forsigtigt benene ud og kom kødet på et fladbundet fad. Læg et skærebræt ovenpå med noget tungt til at tynge det ned. Lad kødet ligge i pres i adskillige timer.

Skær lammet i 7,5x7,5 cm. store stykker, vend i mel, æg og rasp og sæt til køl i en time.

Smelt margarinen i en stegepande og steg kødstykkerne deri, til de er gyldne.

Serveres med brasede kartofler og søde grønne ærter eller grøn salat og pomfrits.





karakterer:
Opskriften er vist 10838 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu