Kalveragout (Stegeso)

Kalveragout (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.kalvebov uden ben
3-4 løg
250 g.champignon
2.5 dl.rødvin
 salt
 peber
5 spsk.bouillon
2 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.fløde
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger og drys dem med salt og peber. Brun dem på en pande i fedtstof inden de lægges i stegesoen. Hak løgene groft og svits dem på panden. Hæld dem over kødstykkerne. Kom rødvin og bouillon i. Lad rettet småstege i 1 1/2 time ved 200 grd. Tilsæt fløde og champignon skåret i skiver. Lav en smørbolle af mel og fedtstof og jævn skyen og kog den igennem i ca. 5 minutter.

Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 26614 gange,
og udskrevet 485 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-30 15:58:53
SUPER GODT... NEM OG LÆKKER, ALTID GO TIL NÅR FAMILIEN KOMMER TIL MAD ;)