Kalveragout (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger og drys dem med salt og peber. Brun dem på en pande i fedtstof inden de lægges i stegesoen. Hak løgene groft og svits dem på panden. Hæld dem over kødstykkerne. Kom rødvin og bouillon i. Lad rettet småstege i 1 1/2 time ved 200 grd. Tilsæt fløde og champignon skåret i skiver. Lav en smørbolle af mel og fedtstof og jævn skyen og kog den igennem i ca. 5 minutter.
Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 26614 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2011-10-30 15:58:53 SUPER GODT... NEM OG LÆKKER, ALTID GO TIL NÅR FAMILIEN KOMMER TIL MAD ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne